Stor andel til salg

 

138 m2 - to etager
Andelspris: 1.715.803 kr
Husleje: 4214 pr mdr. 
Adr. Mallinggårdsvej 35, Malling

Huset

Andel på 138 m2 til salg. Huset har entré, badeværelse, køkken og spiseplads, tre værelser (to i stueetage og et værelse ovenpå), stor repos med kontor og stue.

Andelen er et A-hus med tilbygning dvs. der er bygget en stue (26 m2) ovenpå de to værelser. Endvidere er reposen gjort større. Se plantegning over det oprindelige hus (dvs. uden stuen som tilbygning)
Der er nyt HTH køkken fra 2010. Endvidere er der i 2015 opsat italienske fliser, toilet, vask og armaturer i badeværelse. To af værelserne er helt nymalede og uden huller i væg.

Haven

Der er en lukket have mod syd og med udgang til terrassen fra det ene værelse. Mod nordvest er der en lille terrasse med udgang fra køkkenet – med aftensol og plads til grillen. I haven er der bl.a. to gamle æbletræer, en stor vin, som giver masser af druer i september og et til tider givende pæretræ.

Malling

Der er busstoppested for bus 100 lige udenfor bebyggelsen. Der er stisystem til Malling skole og til Egelund (sportsanlæg med svømmehal). Letbanen har endvidere en prognose på at komme til at køre fra august med stop i Malling. I Malling har vi SuperBrugsen, Fakta, Netto, apoteksudsalg og ikke mindst en dejlig biograf.

Pris og husleje

Andelsprisen med forbedringer er 1.715.803 kr. Den månedlige husleje for dette A-hus er 4214 kr. Huslejen inkluderer fx udvendig vedligeholdelse (vinduer, tag), ejendomsskat, renovation, afdrag/rente på foreningen kreditforeningslån, fælleshus (fx vaskemaskiner, tumbler) og øvrige fællesudgifter (fx græsslåningsmaskiner).

At bo i bofællesskab

Når man bor i bofællesskab har man gode naboer, legekammerater til børnene og foruden egen have, så har man de mange fælles omgivelser fx fælleshus, bålsted i skovbrynet, et torv, græsarealer mm. Der er madordning 4 gange om ugen (søndag til og med onsdag) – man bestemmer selv i hvilket omfang man deltager. Der er arbejdsdage 4-5 gange om året, her skal alle bidrage, ligesom alle deltager i af holde området og fælleshuset rent og pænt.

Kom og kig

Man er velkommen til at komme og se huset og den øvrige bebyggelse, spise med i madklubben og snakke med de øvrige beboere.

Læs meget mere om vores bofællesskabet på www.lysningen.dk.

Kontakt Lise Lotte på 21540504 eller Morten på 40153894.

Forrige side: Copy of Økonomi